Corona sikkerhed

Nedenstående forholdsregler sker i koordination med udmeldinger fra myndighederne (sidst opdateret 27. marts 2020):

1) Regeringen  overvejer at indføre at indfører forbud mod forsamlinger  større end 2 personer – dette, og andre forhold,  kan gøre at fotograferinger muligvis skal  ombookes med kort varsel. Vi beder om vores kunders tålmodighed i disse svære tider. Venligst følg med på denne side der løbende opdateres.

2) På grund af regeringens eksisterende påpud om forsamlingspåpud og krav til 4m2 gulvplads per person skal vi sikre os at der på intet tidspunkt i studiet i Kastrup er mere end 5 personer til fotografering og i studiet i Jægerspris ikke mere end 8 personer. For at undgå at der er ikke ved en fejl pludselig er flere end 10 mennesker samlet i venteværelserne er disse lukket, folk bedes vente i deres biler indtil at fotografen ringer til kontaktpersonen og melder studiet klar.

3) Studiets siddepladser, skranke m.v. sprites af mellem hver fotografering af fotografen, man bedes vente i venteværelset eller udenfor indtil studiet er klar. Studiet vil efter 1. maj have monteret plexiglas ved skranken hvor der er eller er lille  afstand  mellem fotograf og gæster. 

4) Personer der ikke skal være med på selve billederne bedes begrænset til minimum. Skal der f.eks. fotograferes 2 søskende, behøver begge forældre f.eks. ikke være tilstede.

5) Al levering af fysiske foto sker ved efterfølgende forsendelse. Der skal påregnes  80,- som dækker mindste pakke med GLS og emballage.

6) Alle kunder som udviser influenza og forkølelses symptomper skal uden undtagelese udskyde deres tider til fotografering med 3 uger og skal have været helt symptomfri i 3 dage.

7) Alle kunder som ved de har været i kontakt med personer smittet med Coronavirus skal udskyde deres tider til fotografering med 3 uger uden undtagelse.

8) Host eller nys altid i dit ærme, vask hænder hjemmefra, medbring og brug håndsprit før og efter fotografering. Undgå berøring af næse, øjne og mund.
.
9) Udvis ekstra hensyn  og tolerance.  Det farligste ved denne epedimi er panik. Her er et godt link til fakta.