Forsendelse med Post Danmark

Det bedste og sikreste er selvfølgelig hvis man kan afhente sine foto i et af vore studier. Forsendelse med Post Danmark  er på kundens eget ansvar.

Alle forsendelser bliver selvfølgelig fremsendt indpakket forsvarligt, men nogle gange er posten jo erfaringsmæssigt hårdhændet i sin omgang med forsendelser.

Det koster 125,- i gebyr at få fremsendt foto som brev, uanset antal og størrelse, det vil sige at gebyret for forsendelse er den samme, uanset om der er tale om et enkelt foto i 10x15cm eller 10 stk. 30x40cm.

Gebyret dækker i begge tilfælde emballage, ekspedition og porto.

Betaling kan gøres på: Nordea Reg. nr. 2670 Konto nr. 8979 882 484

Meddelelsesteksten skal være det navn som ordren står i (dette er meget vigtigt, vi kan ikke lokalisere en ordre på anden vis). Når pengene er overført bedes du ligeledes sende en mail til os på  fotograf@profilfoto.dk med din nuværende adresse, dato for overførslen samt dit ordrenavn så vi er opmærksomme på sagen.

De venligste hilsener
Profilfoto.dk ApS

 

PS.: Skulle du være uheldig at der sker noget med dit foto UNDER FORSENDELSEN skal du i første omgang sende en skriftlig klage til PostDanmark med krav om erstatning, vi kan eventuelt omlave dine foto men vi vil tage vores genbestillingsgebyr på 250,- for en sådan hel eller delvis omproduktion og de nye foto skal så afhentes i studiet hvor de ombyttes med de gamle som blev beskadigede under forsendelsen. Skal ordren således helt eller delvis omproduceres under ovenstående bedes du sende en mail direkte til den fotograf der forestod din optagelse samt overfører genbestillingsgebyr på 250,- til Nordea Reg. nr. 2670 Konto nr. 8979 882 484 Vær i øvrigt opmærksom på at grundet at der er relativt få der bestiller forsendelse kører vi kun til posthuset en gang  om ugen.