Babyfoto, den helt nyfødte baby kræver noget ganske særligt

Der findes ikke noget mere livsbekræftende end nyfødte babyer og det er fantastisk at være med til at forevige de første uger og måneder i et lille menneskes liv.

Tiden flyver af sted og hver dag sker der en udvikling for den lille ny, derfor er det vigtigt at få taget billeder, så man senere har mulighed for at kigge tilbage og huske begyndelsen.

Det er svært at sige hvad men helt præcis skal forvente af en babyoptagelse, da to optagelser aldrig forløber ens. Små børn er selv med til at sætte dagsordenen og det er lidt ligesom en gavebod, normalt sker der en masse, men ikke altid det man havde forestillet sig, men smukke billeder af babyen skal det nok blive til.

En baby der sover, enten alene eller hos mor eller far, kan blive til et fantastisk portræt, så det behøver ikke altid at være det traditionelle smilende foto der bliver det smukkeste.

Hvis du er interesseret i at få din baby fotograferet når den er helt ny plejer jeg at åbne tider i kalenderen med meget kort varsel, ring direkte til mig på tlf. 20 83 73 83 når det er ved at være tid