Gavekort til Profilfoto.dk

Det er muligt at købe gavekort hos Profilfoto til f.eks. at give væk som gave, det er en god idé som f.eks. dåbsgave, bryllupsgave, runde fødselsdage eller bare til ens kæreste som gavekort til en oplevelse.

Vi har mulighed for at tilbyde gode tilbud i forbindelse med udstedelse af gavekort, kontakt os gerne for yderligere information.

Et gavekort kunne f.eks. lyde på fotograferingen og så et eller flere billeder.

F.eks. kunne et gavekort omhandle følgende:
1 times portrætoptagelse til en værdi af kr. 995,- og en forstørrelse i 13×18 til en værdi af kr. 199,-

Ring og hør om mulighederne på tlf. 20 83 73 83 –  Du kan ringe på alle hverdage 10.00-18.00.

Send mig gerne en mail på mikkel@profilfoto.dk og fortæl hvad du/I gerne vil have lavet, så giver jeg et godt tilbud 🙂

Send en mail til fotograf@profilfoto.dk og vi kontakter dig snarest angående mulighederne!

(Man kan normalt i løbet af en times optagelse nå at lave mange forskellige opstillinger, f.eks. familiefoto, søskendefoto og individuelle portrætter, samt skal der være tid til at gennemse optagelsen og vælge foto.)

Se mere info her

Udover det som er anført på gavekortet er der selvfølgelig ikke noget krav, om at man tilkøber noget udover det som er fuldt dækket på gavekortet, men det er en god mulighed for at få en professionel fotograf til at lave en masse forskellige gode foto. Fotografens tid er jo i det her tilfælde helt betalt på gavekortet.

Få et godt tilbud:

Send mig gerne en mail på mikkel@profilfoto.dk og fortæl hvad du/I gerne vil have gavekort på,  så giver vi dig et rigtig godt tilbud 🙂