Handelsbetingelser

Rettigheder til foto fra optagelsen

INGEN foto offentliggøres på sociale medier, hjemmesider eller på anden måde med mindre kunden har givet Profilfoto eller fotografen specifik skriftlig tilladelse.

Det er IKKE tilladt at indscanne papirfoto eller affotografere dem til kopiering eller brug på nettet. Kun hvis man har købt et digitalt foto i fuld opløsning har man som kunde reproduktionsrettighederne til dette foto.

Leveringstider:
Der gælder forskellige leveringstider alt efter de valgte produkter, er der bestilt 2 forskellige produkter på den samme ordre, er det den med den længste leveringstid der er gældende for den samlede ordre.

MasterCD: 1 dag (leveres på link)
Redigerede foto, lærred & Delight: 1 måned.

Aktuel levering kan være hurtigere!

Eventuel restbetaling på ordrer forfalder til fuld og endelig betaling senest 90 dage efter ordredato. Ordrer skal ligeledes være afhentet inden 90 dage fra ordredato.

Reklamationsret:
Billeder der er fremstillet på anden vis end den i ordresedlen angivne omlaves u/b. Reklamationer skal være afgivet senest senest 3 dage efter modtagelsen af den færdige ordre. Da der er tale om håndarbejde, vil vi gøre opmærksom på, at der ikke kan opnås 100% farvelighed imellem tidligere modtagne billeder og senere bestillinger. På samme måde kan beskæringen m.m. variere lidt. Der er ikke efterfølgende reklamationsret over udtrykkene og påklædning på de valgte foto, da disse jo er valgt af kunden.
Bemærk at digitale foto uanset om de uredigerede eller redigerede af Profilfoto skal  kontrolleres af kunden selv, før at denne bestiller prints af dem hos andre leverandører, dette gælder også den af os anbefalede printshop der er på vores egen hjemmeside som køres af Cewe.

Digitale foto leveres oftest på et link via wetransfer, modtager du ikke det dine foto skal du sende en mail . Det er herefter kundens eget ansvar at kontrollere de digitale filers egnethed for de produkter som kunden selv bestiller hos andre leverandører og Cewe udfra digitalt materiale produceret af Profilfoto. Det er herefter eventuelle andre leverandører og Cewe som har ansvaret for produktionen af deres respektive produkter. Profilfoto kan ikke afkræves at et leveret digitalt foto er optimeret til produktion hos en anden specifik leverandør af slutproduktet.

Forsendelse:
Forsendelse sker med GLS direkte fra lab. Kun fuldt betalte ordrer fremsendes. Se mere her

Returret/returnering og ændring af ordre:
Der er ikke returret på bestilte billeder, da dette er individuelt fremstillede varer. Ordrer er endelige ved optagelsen, i enkelte tilfælde vil vi have mulighed for at at ændre en ordre efterfølgende, men som udgangspunkt er alle ordrer endelige ved afgivelse. Det er altid priserne på ordresedlen og hjemmesiden der er gældende med mindre andet specifikt er aftalt. Ved ordreændringer faktureres min. 250,- i gebyr (er det en kompliceret ændring kan der påregnes op til 500,- i gebyr). Der tages endvidere forbehold for eventuelle skrivefejl og regnefejl.

Opbevaring, fysiske foto:
Råfoto opbevares i op til 3 måneder efter afgivelse af optagelsen.
Uafhentede fysiske foto opbevares i max 3 måneder efter afgivelse af produktionsordre,  eventuelle restancer på en fotoordre opretholdes selv om de fysiske foto makuleres efter udløb af opbevaring. 

Opbevaring, digitale foto
Foto taget af personer opbevares i overensstemmelse med god databehandlingsskik og under hensyn til persondataloven. Dette omfatter at uvedkommende ikke må få adgang til billederne.  De af vores kunder udvalgte foto opbevares som en service for vores kunder til brug for genbestillinger ved for eksempel beskadielse af det allerede producerede foto, således vil redigerede foto søges opbevaret uden udløb.. Sletning af samtlige foto kan dog ske til enhver tid på skriftlig foranledning fra kunden med angivelse af ordrenavn og/elller kunde telefon nummer. Den originale ordreseddel lagres indscannet med de digitale foto som et produktionsnotat for mulig genskabelse.

Ansvar:
Bookninger til fotograferinger må kun foretages af myndige personer, ligeledes skal der være en myndig person tilstede ved optagelsen i forbindelse med ordreafgivelsen.

Brugsrettigheder
Det er IKKE tilladt at indscanne papirfoto eller affotografere dem til kopiering eller brug på nettet. Kun hvis man har købt et digitalt foto i fuld opløsning har man som kunde reproduktionsrettighederne til dette foto.