Profilfoto til de sociale medier linkedin og facebook

Tilbud: 

Timepris 995,- + 3 udvalgte optimerede digitale foto á 349,-/stk.

Ialt 1000,- (halv pris)

Se flere priser her

Det kan være en god idé at få lavet professionelle foto til dine profiler på de sociale medier. I dag er det normalt at firmaer laver den første research på jobkandidater ved at får en fornemmelse af dig ved at bruge et par minutter på kigge dine profiler igennem. 

Det er vigtigt at det foto du har på din profiler præsentere dig så det matcher det image du gerne vil fremstå med, dette gælder i højere grad for Linkedin end Facebook. På Linkedin forventes det reelt at du markedsføre dig selv igennem dit billedvalg, på f.eks. Facebook forventes det at du er privat, men her vil firmaer måske overveje om de kan se dig som kollega og hyggesnakke over en kop kaffe. Så selvom Facebook er en privat sfære er det vigtigt hvilke posts du har valgt at hele verden kan se og hvilke det kun er dine venner der kan se.

VIGTIGT: Til selve fotograferingen er det en god idé at tage minimum 2 sæt tøj med,  så at man kan lave foto der ikke se ud som om de er taget samme dag, det giver samlet set et mere professionel oplevelse, hvis dit cv (som du sender med din ansøgning) og de foto du bruger på Linkedin og Facebook (og andre steder) IKKE er det samme… 

Gode vellignende foto der signalerer  seriøsitet og  karakter kan gøre en afgørende forskel i din karrieres udvikling. Andre steder hvor gode profilfoto er essentielle er til dating, blog og hjemmesidebrug.


Tilbud: 

Timepris 995,- + 3 udvalgte optimerede digitale foto á 349,-/stk.

Ialt 1000,-

Se flere priser her