Valg af materialer

Der er rigtig mange forskellige muligheder og materialevalg til dine yndlingsbilleder, vi tilbyder det klassiske sort/hvid print, fremstillet på ægte sort/hvid fotopapir, fotografisk materiale der bliver belyst, fremkaldt, fikseret, vasket og tørret, en fantastisk kvalitet, som kan holde i 100 år hvis de behandles rigtigt og for eksempel ikke hænger direkte i sollys.

De maskiner billederne bliver printet på kontrolleres flere gange om dagen, så kemien er perfekt og farverne ikke ”skrider”, hvis kemien ikke er rigtig, risikerer man at billederne får et blåt eller rødt skær, som man desværre tit ser.

Der er også mulighed for at få leveret billederne på andre spændende medier, såsom lærred og dibond (Delight) og dette i så store størrelser, at de kan fylde en hel væg.

Vi vil meget gerne have udfordringer, så du må gerne medbringe et foto af en del af din bolig der trænger til noget spændende og fornyende, så laver vi et foto der er specielt designet til at gøre lige præcis dette sted mere levende