Udendørs Fotografering: Oplev Skønheden i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Oplev magien ved udendørs fotografering, hvor vi sammen kan udforske de naturskønne muligheder i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Uanset om det er familieliv, individuelle portrætter, eller særlige øjeblikke, der skal foreviges, er naturens kulisse den perfekte baggrund. Fra bølgende marker og tætte skove til dramatiske kystlinjer, tilbyder hvert sted en unik atmosfære og stemning for dine billeder.

Generelle Muligheder for Udendørsfotografering

At vælge udendørsfotografering betyder at skabe mindeværdige øjeblikke mod en baggrund af naturlig skønhed. Det kan være et sted, der betyder noget særligt for jer, eller som du blot er tiltrukket af. Uanset vejret bringer hver sæson sin egen charme og karakter til dine billeder, hvilket gør udendørsfotografering til en spændende og dynamisk oplevelse.

Vores eget udendørs studie

Lige ved siden af studiet i Jægerspris ligger vores store, meget smukke udendørsstudie på mere end 50.000 m² i noget af Danmarks smukkeste natur. Her har vi havet, bakker, marker, skov og strand, og med den ekstra komfort af at være lige ved siden af et indendørs studie, skulle vejret blive dårligt. Du sparer også alle transporttillæg ved at benytte vores eget udendørsstudie frem for at vælge et vilkårligt sted på Sjælland.

Her er lidt eksempler fra vores udendørsstudie:

Har I lyst til en tur i vandkanten?

Alt slags vejr udendørs er godt…

Vi har det hele:

Til udendørs fotografering kan vi mødes på nedenstående parkeringsplads (se foto) eller lige ved siden af studiet efter aftale. Det kommer lidt an på hvilke dele af udendørs området vi skal bruge.

Adressen er ca. Kyndbyvej 83 – 3630 Jægerspris, parkeringspladsen ligger lige på den anden side af Kyndby Huse men før Kyndby Værket.

“Bryllupsstien” er vores helt private sti anlagt på 50.000m2 privat grund til foto som ligger i forlængelse af Fjordstien, se video her:

Google link her

Book tid  nu på tlf. 20 83 73 83 

Send mig gerne en mail på mikkel@profilfoto.dk og fortæl hvad du/I gerne vil have lavet, så giver jeg et godt tilbud 🙂

Du kan ringe tlf. 20 83 73 83 på alle hverdage 10.00-18.00.

Se også hjemmefotografering og studiefotografering.