Unikke Bryllupsfoto muligheder i Nordsjælland

Leder I efter det perfekte sted til jeres bryllupsfotografering? Nordsjælland byder på utroligt flotte naturscener og seværdigheder, herunder slotte og en fantastisk kystlinje, som tilbyder masser af muligheder for både traditionelle bryllupsfotos og utraditionelle bryllupsbilleder. Uanset om I ønsker romantiske bryllupsportrætter foran et kuperet, malerisk landskab, storslåede bryllupsbilleder ved Roskilde Fjord og Isefjord, eller kreative bryllupsfotografier ved de historiske slotte i området, er der rig mulighed for at skabe minder for livet.

Jægerspris Slot og Park – Denne historiske lokation er ideel for par, der ønsker en følelse af det smukke og traditionelle, samtidig med at den ligger op ad en smuk skov og en romantisk, intim slotshave. Jægerspris Slotshave er velplejet og byder på mange gode muligheder for både ceremonielle bryllupsbilleder og intime bryllupsportrætter.

Jeg har mere end 30 års erfaring som bryllupsfotograf og kender Nordsjælland indgående, især områderne omkring Hillerød, Lyngby, Jægerspris, Frederikssund og Skibby.

Skibby og Selsø Slot – Skibby er hjemsted for det charmerende Selsø Slot, omgivet af natur og med en rolig sø, der reflekterer de dramatiske skyer. Dette er et fantastisk sted for stemningsfulde bryllupsfotos, især ved solnedgang.

Roskilde Fjord og Isefjord – Ved Roskilde Fjord og Isefjord kan vi arbejde med bryllupsbilleder med vandelementer, både som baggrund og for at kunne dyppe tæerne i vandet på jeres romantiske bryllupsfotos. Kystlinjen kan give nogle meget store, drømmende og romantiske bryllupsbilleder.

Frederiksborg Slot i Hillerød – Som et af Danmarks mest imponerende slotte tilbyder Frederiksborg Slot en ophøjet æstetisk ramme for kreative bryllupsfotos. Med flot arkitektur og velplejede barokhaver er slottet et yndet sted for både ceremonier og detaljerede bryllupsfotografier.

Aldershvile Slotspark i Lyngby – Med sin dramatiske og smukke slotsruin og velplejede have tilbyder Aldershvile Slotspark en unik baggrund for jeres bryllupsfotografering.

Bryllupsstien ved Profilfoto er et unikt, velplejet naturområde ved fotostudiet hos Profilfoto, som tilbyder mere end 50.000 m² privat udendørs studie i kuperet, smukt terræn med Sømmerkoven som baggrund. Området indeholder direkte adgang til Isefjord og det smukke område her.

Fordelen ved at vælge Bryllupsstien som lokation er også, at hvis det er dårligt vejr, kan man gå ind i studiet. Eventuelt kan man gøre begge dele, altså både lave udendørs og indendørs bryllupsfotos. Fordelene ved indendørsfotografering til bryllupper er, at man arbejder i et kontrolleret miljø, hvor lys, temperatur og indretning kan justeres efter behov. Dette minimerer risikoen for uforudsete vejrforhold som regn, stærk vind eller stærk sol, der kan påvirke kvaliteten af jeres bryllupsfotos. Selvom der er klare fordele ved indendørsfotografering, afhænger det endelige valg af personlige præferencer, årstiden og det specifikke tema for brylluppet.

Hvis du og din kæreste har et helt specielt sted, som betyder rigtig meget for jer, som den bænk hvor han friede, den skov hvor I tit går tur, eller den udsigt I begge synes er den smukkeste, er disse helt personlige steder oplagte muligheder. Ring til mig på tlf. 20837383, og lad os få en snak om mulighederne for netop jeres bryllup.

Mange hilsner

Mikkel Urup, bryllupsfotograf

Profilfoto, tlf. 20837383