Konfirmationsfoto

Der er nogen tidspunkter i ens persons liv hvor det er vigtigt at få et godt portræt. En af disse tidspunkter er ved ens konfirmation.

Et konfirmationsfoto er et minde for livet der viser det tidspunkt i ens liv hvor man i traditionel forstand overgår fra voksen til barn. Det er også oplagt at bruge et sådant foto når man laver takkekort. Vi kan give nogle rigtig gode priser på takkekort ved konfirmation, så spørg endelig fotografen om dette til fotograferingen!

Samtidig med at man får lavet et godt konfirmationsfoto, er det en rigtig god anledning til at lave et familiefoto med konfirmanden i centrum. Det bliver man selv på sigt rigtig glad for og det vil også skabe glæde i familen.

Du kan både vælge at få taget et portrætfoto i dit konfirmationstøj hvor at konfirmationskjolen eller konfirmationssmokingen rigtig kommer i spil, eller taget et portræt hvor du er mere dig selv, altså i tøj du går med til daglig.

I studiet i Jægerspris har vi mulighed for at tage foto udenfor I vores smukke udendørs studie som giver ekstra stemning og karakter. Man må gerne medbringe f.eks. sin hund eller hest.

Man kan vælge at lave konfirmationsfoto og eventuelt familiefoto/søskendefoto på selve dagen, fordelen er at alle allerede jo er i det fine tøj. Man kan også vælge at tage foto efterfølgende, men vent ikke for lang tid, man vokser ofte ret hurtigt ud af det smarte konfirmationstøj…

En optagelse med en professionel fotograf her kan man også vælge at få leveret i en personlig fotobog eventuelt sammen med ens egne billeder fra festen, eventuelt også med affotograferinger af konfirmationssange og konfirmationstaler. Det sætter vi op til dig så du får et smukt og personligt minde fra dagen. Tal med fotografen om dette på fotograferingen hvis du synes det lyder spændende.

Der er mulighed for at bestille fotografering I selve kirken, det koster det samme som Bryllupspakke 1, du kan se i prislisten for bryllupsfoto. En fotografering i studiet koster 995,- for en time + forstørrelser, se mere her

I studierne i Kastrup og Jægerspris har vi ideelle betingelser for at indstille lys og baggrunde,  i vores store udendørs studie (50.000m2)  ved Jægerspris studiet har vi  meget smukke naturbaggrunde hvis vejret tillader det.

 

Send mig gerne en mail på mikkel@profilfoto.dk og fortæl hvad du/I gerne vil have lavet, så giver jeg dig en tilbagemelding på dine/Jeres ønsker.

Du er også meget velkommen til at ringe direkte til mig på tlf. 20 83 73 83.