Profilfoto til de sociale medier linkedin og facebook

Tilbud: 

Timepris 995,- + 3 udvalgte optimerede digitale foto á 349,-/stk.

Tilbud : Ialt 1250,- inkl. moms

Studie i Kastrup og Jægerspris, kontakt ved at sende en mail til mikkel@profilfoto.dk eller ring på tlf. 20837383


Det kan være en god idé at få lavet professionelle billeder til dine profiler på sociale medier. I dag er det normalt for virksomheder at lave den første research på jobkandidater ved at kigge igennem deres profiler i et par minutter for at få en fornemmelse af dem.

Det er en god idé at have flere forskellige billeder af dig selv på dine sociale medier og i dit CV. Hvis du har forskellige billeder, der er taget i forskellige sammenhænge og udtrykker forskellige sider af din personlighed, kan det give et mere fuldstændigt billede af dig som person. Hvis du bruger det samme billede overalt, kan det virke ensformigt og kedeligt.

Når du ansøger om et job, er det vigtigt at have et professionelt CV-foto. Men det betyder ikke, at du ikke også kan have andre billeder på dine sociale medier, der viser dig fra en anden side. Hvis dit CV-foto og dine andre billeder er forskellige, kan det give et mere nuanceret indtryk af dig som person. Det kan også vise, at du er alsidig og har mange forskellige interesser og sider.

Et varieret udvalg af billeder kan altså gøre dig mere interessant for potentielle arbejdsgivere. Hvis de ser forskellige billeder af dig, der viser forskellige sider af din personlighed, kan det vække deres nysgerrighed og interesse. De vil måske få lyst til at lære mere om dig og din historie.

Kort sagt kan forskellige billeder på dine sociale medier og i dit CV give dit visuelle førstehåndsindtryk mere dybde og gøre dig mere interessant for potentielle arbejdsgivere.

Det er vigtigt, at det billede, du har på dine profiler, præsenterer dig på en måde, der matcher det image, du gerne vil have. Dette gælder især for LinkedIn frem for Facebook. På LinkedIn forventes det, at du markedsfører dig selv gennem dit billedvalg, mens det på Facebook forventes, at du er mere privat. Alligevel kan virksomheder overveje, om de kan se dig som en kollega og hyggesnakke med dig over en kop kaffe. Så selvom Facebook er en privat sfære, er det vigtigt at overveje, hvilke indlæg der kan ses af hele verden og hvilke, der kun kan ses af dine venner.

VIGTIGT: Når du skal fotograferes, er det en god idé at tage mindst 2 sæt tøj med, så du kan tage billeder, der ser ud, som om de er taget på forskellige tidspunkter. Dette giver dig mulighed for at opgradere hele din visuelle billedflade i forhold til potentielle arbejdsgivere.

Gode, vellykkede billeder, der signalerer seriøsitet og karakter, kan gøre en afgørende forskel i din karrieres udvikling. Andre steder, hvor gode profilbilleder er essentielle, er dating, blogs og hjemmesider.


Tilbud: 

Timepris 995,- + 3 udvalgte optimerede digitale foto á 349,-/stk.

Tilbud marts 2023: Ialt 1250,- inkl. moms

Studie i Kastrup og Jægerspris, kontakt ved at sende en mail til mikkel@profilfoto.dk eller ring på tlf. 20837383

Se flere priser her